Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (3.50 secunde)
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, au inceput urmarirea penala impotriva lui B. Ioan de 40 de ani, din Bucuresti, B.
La data de 16 aprilie 2011, politisti din cadrul Directiei de Politie a Municipiului Bucuresti, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare Bucuresti, inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorului si Directiei Sanitar Veterinara Bucuresti, au efectuat mai multe actiuni privind asigurarea respectarii protectiei populatiei impotriva unor fapte de comert ilicit.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. Dumitru de 25 de ani, I. Gabriel de 26 de ani, L. Jean de 26 de ani si C.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S. Dragos de 37 de ani, din Bucuresti, care, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale, a evidentiat in actele contabile cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale.
Individul a incendiat 8 masini La mai bine de o saptamana de la incident, piromanul care a incendiat 8 masini in Capitala a fost prins. Barbatul de 45 de ani a fost retinut si este audiat.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Se pare ca agresorul, care lucreaza la Brigada Rutiera din Capitala, are antecedente. ... De ani de zile iubesc copiii, a spus acesta. Pedofilul din lift a fost prins luni de politisti. Individul se numeste Eugen Stan si lucreaza la Politia Rutiera.
Efectivul Serviciului Politei Rutiere (SPR) Constanta s-a marit cu 65 de detasati, potrivit inspectorului Marius Ghita, purtatorul de cuvant al SPR de la malul marii. Acesta a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca, in seara zilei de 30 iunie a.
O mare parte din efectivul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta a renuntat la utilizarea telefoanelor mobile de serviciu in detrimentul statiilor de emisie-receptie (foto).
Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie. ... La fel s-a procedat si in cazul tronsonului Murfatlar - Valu lui Traian - Agigea (unde Autostrada Soarelui se imbina cu Varianta de ocolire a Constantei).
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Inca un caz de coruptie in politie: 23 de agenti de la brigada rutiera din Capitala si Politia Locala a Sectorului 1 au fost ridicati de mascati, in urma a zeci de perchezitii si dusi la audieri.
O straveche vorba din popor spune ca pestele de la cap se impute. ... Mirosul de peste stricat s-a intins peste intreaga tara de citeva saptamini, de cind nu mai contenesc dezvaluirile despre politicieni, fosti si actuali, beneficiari de mosteniri de la matusi sau de contracte publice dedicate.
Soseaua de Centura a Capitalei este blocata. Sunt coloane de sute de masini, la intrarea in Bucuresti. ... Brigada Rutiera a Politiei Romane a transmis mai multe recomandari soferilor romani.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... Independentei, mai multe puncte de lucru; ... Fabrica de Glucoza - lucrari de supralargire.
In Romania, peste 60% din produsele de pe piata sunt contrafacute. Asa arata statisticile organismelor de monitorizare si lupta impotriva contrafacerilor. Pe langa alcool, tutun imbracaminte, cosmetice, elemente de telecomunicatii mobile, mai grav este ca se falsifica produse cum ar fi medicamentele.
Garda Financiara a incasat anul trecut 151,69 milioane de lei, cea mai mare parte din amenzi, in crestere cu 14% fata de nivelul din 2005, a declarat ieri comisarul sef al institutiei de control, Adrian Cucu, intr-o conferinta de presa.
Garda Financiara Constanta reuseste sa se mentina pe primul loc in tara, dupa Garda Centrala, la valoarea amenzilor, a produselor confiscate si a prejudiciilor constatate. Potrivit comisarului sef Cristian Radu, Garda Financiara Constanta si-a depasit indicatorii de eficienta consemnati anii trecuti, batandu-si astfel propriile recorduri.
google-analytics.com